Locale Altele
Duminica, 29 Ianuarie 2023
Dum, 29 Ian 2023
Surpriza alegerilor locale, Adrian Farcău, a depus jurământul de primar al orașului Tășnad
Pro România  - Marti, 27 Octombrie 2020

Pentru mulți, victoria lui Adrian Farcău în alegerile pentru Primăria Tășnad a fost o mare surpriză. Noi ne așteptam la rezultatul acesta, chiar dacă puțină lume ne credita cu șanse, dar iată schimbarea că s-a produs.

Adrian Farcău are o misiune dificilă începând de astăzi: trebuie să dezvolte Tășnadul ca oraș, să atragă investitori, să dezvolte Tășnadul ca stațiune turistică.

Candidatul PRO România la Camera Deputaților, deputatul Octavian Petric, și candidatul la Senat, Adrian Ștef, au participat azi la ceremonia de învestire a lui Adrian Farcău în funcția de primar al Tășnadului, organizată într-un cadru restrâns din cauza măsurilor de prevenire a infecțiilor cu Coronavirus.

”Am avut curajul să deschidem ușa Pro România unor oameni cum e Adrian Farcău, profesioniști cu talent și caracter uman și am dovedit că așa se poate câștiga. În continuare vom oferi sătmărenilor ocazia să aleagă talentul și caracterul. Și PROmisiunea că vom ieși cu succes din această criză! Oamenii Pro România au făcut-o și în 2012. O vom face și acum! Felicitări și mult succes, Adrian Farcău!” – a declarat președintele Pro România Satu Mare, Octavian Petric.

Tags: investire  primar  tasnad  adrian farcau  
1479 vizite
Distribuie pe