Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se pare că UDMR primește și Prefectura Satu Mare
Florin Răchitan  - Marti, 2 Februarie 2021

Potrivit informațiilor din presa centrală, liderii coaliției de guvernare și-au împărțit luni seară funcțiile de prefecți și subprefecți din țară.

Așa cum era de așteptat, cele mai multe județe vor avea prefecți liberali, vreo 15 vor fi conduse de prefecți ai USR-PLUS, în timp ce UDMR a primit județele Cluj, Arad, Covasna, Satu Mare şi Sălaj.

Marea bătălie, care a și blocat până acum negocierile în Coaliție, s-a dat pentru județul Bihor, unde noul președinte al Consiliului Județean, Ilie Bolojan a intrat cu coasa în grofime ca la Răscoala de la Bobâlna, iar UDMR insista să-și pună prefect acolo, pentru a-l mai ”domoli” pe Bolojan.

Se pare că, până la urmă, vedeta liberalilor din Vestul României și-a impus punctul de vedere, Bihorul rămânând sub conducere liberală totală, iar grofii au primit Sătmarul ca pe un fel de premiu de consolare.

Foarte probabil, noul prefect al județului Satu Mare va fi actualul subprefect Altfatter Tamas (băiat bun, de-altfel), dar nimeni nu a comunicat încă nimic oficial.

Tags: prefect  udmr  satu mare  
3399 vizite
Distribuie pe