Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Īn vizită la Satu Mare, premierul Florin Cīțu promite bani pentru finalizarea īn acest an a șoselei de centură
Florin Răchitan  - Marti, 11 Mai 2021

Prim-ministrul României, Florin Cîțu, și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, se află astăzi într-o vizită oficială în județul Satu Mare. Cei doi oficiali au fost întâmpinați la aeroport de deputatul Adrian Cozma și de conducătorii Prefecturii, Consiliului Județean, respectiv Primăriei Satu Mare.

Premierul și-a început vizita deplasându-se pe șantierul Centurii de Ocolire a municipiului Satu Mare, una dintre investițiile de anvergură din județ, care, odată finalizată, va permite decongestionarea traficului de vehicule din municipiul Satu Mare și în același timp va fi un punct de legătură cu rețeaua de drumuri europene.

Aceasta este o investiție a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un proiect finanțat integral din fonduri europene. Premierul a insistat pentru menținerea în grafic a lucrărilor, astfel încât această investiție majoră să poată fi încheiată în 2021.

“Există resursele financiare necesare finalizării acestui obiectiv, iar investiția trebuie să fie încheiată în acest an. România are nevoie de infrastructură rutieră” - a punctat premierul Florin Cîțu.

Puțin mai critic la adresa firmei executante a fost ministrul de Interne, Lucian Bode, care în timpul celor două vizite pe care le-a efectuat anul trecut pe acest șantier a primit mereu asigurări că cel puțin tronsonul pe care se află podul de peste Someș va fi dat în folosință până la sfârșitul anului trecut, ceea ce, evident, nu s-a întâmplat.

Cei doi oficiali ai Guvernului au vizitat apoi centrul de vaccinare anti-Covid amenajat la Liceul Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt”. De la Satu Mare, Florin Cîțu se deplasează direct la Bruxelles pentru a finaliza negocierile privind Planul Național de Redresare și Reziliență.





1866 vizite
Distribuie pe