Locale Altele
Joi, 23 Septembrie 2021
Joi, 23 Sept 2021
Lucrări în plină desfășurare la sistemele de alimentare cu apă-canalizare din mai multe localități din județ
Apaserv Satu Mare  - Miercuri, 23 Iunie 2021

Prin Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă uzată  din județul Satu Mare – POIM 2014-2020, în prezent Apaserv Satu Mare S.A. derulează lucrări în mai multe localități.

Astfel, se lucrează  la extinderea sistemului de alimentare cu apă din Tarna  Mare și a sistemului de canalizare din clusterele Tarna Mare și Bătarci. S-au executat aproximativ 2 km de rețea de canalizare în localitățile Tarna Mare, Bătarci și Comlăușa și continuă lucrările de execuție la extinderea rețelei de canalizare în localitățile Tarna Mare, Valea Seacă, Bătarci și Comlăușa.

Tot în această perioadă se lucrează la extinderea  sistemului de alimentare cu apă și canalizare în Valea Vinului, unde până în prezent s-au executat aproximativ 6,7 km de rețea de alimentare cu apă în localitățile Valea Vinului și Roșiori.

De asemenea s-au executat  7 km. de rețea de canalizare în localitățile Valea Vinului și Cărășeu, continuând lucrările de extindere a rețelei de canalizare în localitățile Valea Vinului și Lipău

În prezent se mai lucrează și la construcția, extinderea și reabilitarea facilităților de captare, tratare, înmagazinare și pompare apă în localitățile Halmeu, Turț, Tarna Mare, Târșolț, Huta Certeze și Negrești-Oaș.

Tot în cadrul proiectului, se efectuează lucrări la forajele de captare apă brută în localitățile Tarna Mare și Târșolț și la construcția stațiilor de epurare din localitățile Bătarci, Târșolț și Orașu Nou.

Totodată au început lucrările la Stația de epurare din Orașu Nou, unde deocamdată s-au finalizat lucrările de turnare a betonului de egalizare la bazinul de aerare și decantorul secundar.

1574 vizite
Distribuie pe