Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Primul tronson al șoselei de centură a municipiului Satu Mare va fi dat în folosință până în 15 octombrie
Florin Răchitan  - Marti, 7 Septembrie 2021

Așa cum anunța deputatul Adrian Cozma la începutul lunii august, un important tronson de drum de pe Varianta de Ocolire a Municipiului Satu Mare va fi dat în folosință până cel târziu la data de 15 octombrie.

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, și subprefectul Radu Bud au vizitat marți șantierul Variantei de Ocolire a Municipiului Satu Mare pentru a verifica stadiul lucrărilor în vederea respectării termenului de dare în folosință a tronsonului de drum DN 19 (Oradea - Satu Mare) km 9+665 - DN19A (Petea) km 13+590 începând cu data de 15 octombrie 2021.

Conform discuțiilor avute atât pe șantier, cât și la organizarea de șantier, constructorul a afirmat că graficul de lucrări este respectat pentru darea în folosință a acestui tronson de drum și s-a angajat că va menține un ritm susținut de lucru pentru respectarea termenului stabilit.

Infrastructura rutieră constituie un obiectiv esențial, iar proiectul Varianta de Ocolire a Municipiului Satu Mare reprezintă cea mai importantă investiție a Guvernului în județul nostru.

1366 vizite
Distribuie pe