Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Adrian Cozma în piața din Tășnad, care va fi reabilitată din banii dați de Guvern
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Vineri, 8 Octombrie 2021

Situată în plin centrul orașului Tășnad, piața săptămânală a fost în ultimele decenii o adevărată pată de rușine a stațiunii balneo-climaterice, în condițiile în care niciuna dintre conducerile succesive ale Primăriei nu s-a gândit să o reabiliteze și să ofere condiții civilizate vânzătorilor și cumpărătorilor deopotrivă.

Situația se va rezolva în perioada imediat următoare, după ce Guvernul a alocat suma necesară, din fondul de rezervă, pentru modernizarea pieței din Tășnad.

Contractul a fost semnat în cursul vizitei pe care l-au făcut în această săptămână la București, primarul Adrian Farcău și viceprimarul Carol Snelenpeger, cu medierea deputatului Adrian Cozma.

De-altfel, deputatul liberal sătmărean și-a făcut cumpărăturile vineri chiar în piața din Tășnad, unde le-a dat vestea bună vânzătorilor de la tarabe.

”Mă bucur de fiecare dată să revin la Tășnad, pentru că aici se vede că orașul e gospodărit și de aceea am sprijinit din prima zi de mandat comunitatea de aici.

Săptămâna asta Guvernul a alocat o sumă importantă de bani pentru Tășnad și în scurt timp se vor vedea investiții aici la piață, dar și la alte obiective ale orașului. Aici, atât fermierii, cât și producătorii locali trebuie să aibă condiții bune pentru desfacerea produselor. Piața trebuie să fie transformată, să avem toalete curate și condiții decente pentru un comerț civilizat. Se va investi și în asfaltarea zonei, ceea ce e un lucru bun.

Cred că asta trebuie să facem cu toţii. Să rezolvăm probleme. În fiecare zi să punem o cărămidă la creșterea comunităților noastre. Politica despre asta este și cred că și aici și în tot județul Satu Mare suntem pe un drum bun” – a declarat Adrian Cozma.

959 vizite
Distribuie pe