Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul Adrian Cozma a pietruit drumul din cartierul romilor din Tășnad
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Vineri, 10 Decembrie 2021

Așa cum le promisese locuitorilor cartierului Petru Maior din Tășnad, deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a comandat, pe cheltuiala lui, mai multe camioane cu piatră pentru a repara drumul ce trece prin această zonă a orașului, în mare parte neglijată de fostele autorități locale.

El și-a petrecut toată ziua de vineri la Tășnad, unde, împreună cu activistul Cristian Irimuș, a luat la pas toate străzile, s-a întâlnit cu reprezentanții primăriei cu care a discutat problemele stringente ale comunității și a și rezolvat urgent una dintre ele, pentru ca locuitorii din cartierul romilor să petreacă Sărbătorile în condiții decente, iar copiii să nu mai înoate în noroaie pentru a ajunge la școală.

În misiunea de azi a fost ajutat atât de autoritățile locale, cât și de locuitorii cartierului, care s-au mobilizat când au auzit că dorința lor de a avea un drum pietruit a fost îndeplinită chiar de deputatul de Satu Mare.

”Pentru a face o faptă bună nu trebuie să așteptăm sărbătorile sau alte evenimente. Dacă putem să ajutăm, merită să ajutăm oricând și orice persoană aflată în nevoie.

Ne-am adunat la Tășnad să dăm o mână de ajutor și mă bucur că rezolvăm o problemă aparent simplă, dar importantă pentru cei de aici. Le mulțumesc tuturor pentru implicare.

Peste 200 de copii trec prin noroi zilnic și nu putem amâna nicio zi astfel de probleme. Merită să ne implicăm cu toții!” – a îndemnat Adrian Cozma.
1765 vizite
Distribuie pe