Locale Altele
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Mie, 17 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Toate ghișeele de pașapoarte, permise, înmatriculări și apostilări sunt funcționale în noul sediu al Prefecturii Satu Mare
Prefectura Satu Mare  - Joi, 27 Ianuarie 2022

Începând cu dimineața zilei de joi, 27.01.2022, s-a demarat și  activitatea serviciului de permise și înmatriculări, precum și aplicarea apostilei pe documentele oficiale, astfel toate serviciile publice oferite de Instituția Prefectului Județul Satu Mare sunt operaționale în noul sediu al Prefecturii.

Prefectul Altfatter Tamás multumește cetățenilor pentru înțelegere și a solicitat serviciilor comunitare ca până la sfârșitul săptămânii să se recupereze toate întârzierile datorate de mutarea în noul sediu de pe strada Al. I. Cuza nr. 11 din municipiul Satu Mare.

”Reamintim că principalul scop al relocării în noul sediu a fost acela de a oferi toate serviciile publice comunitare la standarde europene. Mai avem unele reglaje, unele circuite interne de reanalizat și sperăm să continuăm să creștem calitatea serviciilor noastre. Rugăm cetățenii să ne sesizeze orice disfuncționalitate și să ne transmită propuneri de îmbunătățire sau schimbare. Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi” – se arată în comunicatul Prefecturii Satu Mare.
1249 vizite
Distribuie pe