Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Marcela Papici i-a învins pe grofii putiniști! Trebuie organizat un nou concurs pentru conducerea Spitalului Județean Satu Mare
Florin Răchitan  - Miercuri, 2 Martie 2022

La mai mult de 5 ani de când a fost dată afară, în timp ce era însărcinată în luna a șaptea, după un an întreg de procese (nu mai puțin de 6 la număr), toate câștigate de ea, fosta directoare a Spitalului Județean Satu Mare, Marcela Papici, a câștigat azi și recursul pe fond la Curtea de Apel Oradea, cu sentință definitivă și executorie.

Acesta este finalul șirului de procese în care a înfruntat nu mai puțin de cinci părți implicate, de la conducerea Spitalului Județean până la cea a Consiliului Județean Satu Mare, instanța catalogând ca ”exces de putere” felul în care a fost eliminată de la conducerea instituției spitalicești și felul în care i s-a îngrădit dreptul de a participa la un nou concurs pentru ocuparea postului de manager, concurs care părea a fi foarte tare ”aranjat”.

În această luptă ce părea a fi în zadar i-a fost alături tot timpul avocata Minodora Sorian, care le-a dat o lecție juridică șleahtei de avocați de pe statele de plată ale grofilor putiniști, plătiți din bani publici.

Loială crezului pe care l-a enunțat de la bun început, #pânălacapăt, Marcela Papici anunță acum că vor răspunde în fața legii toți cei care și-au pus semnătura pe hârtiile care au facilitat acest abuz de putere.

”Pentru că puterea vremelnică dată de o funcție nu dă dreptul nimănui să-i calce pe alții în picioare! Pentru că, oriunde ai fi, decident sau angajat (spital, Consiliu Județean, DSP, consilii de administrație) nimeni nu te poate obliga să încalci legea; să semnezi acte care aduc prejudicii altora” – a declarat Marcela Papici.

Acum, oligarhii care conduc județul Satu Mare trebuie să organizeze un nou concurs pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Județean Satu Mare.

”Eu sunt aici!” – a anunțat Marcela Papici.

4340 vizite
Distribuie pe
mosko
Și,pe cand concursul???
2022-03-02 20:27:57