Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Noaptea minții! Transurban amenință cu sancțiuni călătorii prinși cu bilete emise de un automat cu probleme de soft
Florin Răchitan  - Joi, 21 Aprilie 2022

Compania de transport urban din Satu Mare a transmis un comunicat prin care atrage atenția călătorilor că riscă să fie sancționați dacă vor fi prinși în autobuze cu bilete emise de un automat despre care conducerea companiei și-a dat seama că are probleme tehnice, respectiv de software.

În  comunicat nu se precizează, dar pe pagina de Facebook a Transurban nu mai prididesc să răspundă sătmărenilor revoltați, explicându-le că, din câte se pare, automatul din zona Pieței de Vechituri ar fi eliberat bilete pentru care nu a încasat bani, astfel că, ulterior, biletele respective au fost declarate nule. Ca și cum asta ar fi vina călătorilor!

Iată cum sună comunicatul Transurban:

Transurban S.A. Satu Mare, în calitate de operator transport public local de călători în Municipiul Satu Mare, vă anunță că biletele de călătorie eliberate de automatul de bilete de pe str. Ady Endre (Piața de Vechituri) cu ID 009 în data de 20.04.2022 și cu seriile cuprinse între nr. 03475-07440 sunt declarate nule și nu constituie titlu valabil de călătorie. Utilizatorii acestor bilete identificați pe mijloacele de transport în comun vor fi sancționați penal sau contravențional (după caz).

1356 vizite
Distribuie pe