Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Șoseaua de centură a municipiului Satu Mare este gata de inaugurare!
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Vineri, 24 Iunie 2022

Deputatul PNL Adrian Cozma a anunțat azi finalizarea lucrărilor de construcție a șoselei de centură a municipiului Satu Mare, cel mai mare proiect de dezvoltare a infrastructurii județului Satu Mare din perioada postdecembristă.

Fiind vorba de o investiție guvernamentală în valoare de 65 milioane de euro, la inaugurarea programată pentru începutul lunii Iulie sunt așteptați mai mulți reprezentanți ai Guvernului României, în frunte cu premierul Nicolae Ciucă.

Șoseaua cuprinde un tronson de două benzi de circulație pe aproape 20 km, precum și un tronson de patru benzi de circulație pe o lungime de aproape 14 km, precum și un pod peste Someș, care rezolvă, astfel, devierea circulației din oraș spre rutele principale ce duc spre Cluj, Maramureș, respectiv Ungaria.
1277 vizite
Distribuie pe
Gogu
Super. Intarzaiem inca 2-3 saptamani peste cei 2 ani doar pentru a veni cohorta de politiceieni sa sa pozeze cum taie panglici...pai sa-l invite si pe Johannis sa nu cumva sa lipseasca si asta....parca ei sunt importanti, or fi dat din buzunarul lor banii ptr constructie...
2022-06-24 11:55:00