Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Consilierul local liberal Victor Cernea cere Primăriei să premieze elevii de 10 ai Sătmarului
Florin Răchitan  - Joi, 30 Iunie 2022

Liderul grupului liberalilor în Consiliul Local, Victor Cernea, a inițiat un proiect de hotărâre prin care solicită Primăriei Satu Mare să-i premieze pe cei mai merituoși elevi din școlile sătmărene, care încheie anul școlar cu media generală 10, după modelul aplicat la Cluj de primarul Emil Boc.

În proiectul de hotărâre el sugerează suma de 1.000 de lei pentru fiecare premiant, dar lasă la latitudinea Primăriei să stabilească un cuantum al sumei, în funcție de disponibilitățile bugetare. Proiectul de hotărâre ar urma să apară pe ordinea de zi a ședinței din luna următoare a Consiliului Local.

”Sunt mândru de performanța elevilor care au promovat examenele de evaluare națională si de bacalaureat! În fiecare an, mai mulți elevi ai orașului reușesc să obțină media 10, un rezultat remarcabil!

Drept recompensă pentru efortul și munca depusă, PNL Satu Mare a decis inițierea unui proiect de hotărâre la Consiliul local al Municipiului Satu Mare cu denumirea "10 pentru Satu Mare" prin care dorim premierea elevilor din Municipiul Satu Mare care la aceste examene au obținut media 10.

Sper ca acest proiect să beneficieze de tot suportul Primăriei Municipiului Satu Mare și performanța elevilor să fie premiată!” – scrie inițiatorul proiectului, Victor Cernea.

1060 vizite
Distribuie pe