Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noii subprefecţi au intrat în pâine
Florin Răchitan  - Joi, 8 Octombrie 2009

În prezenţa membrilor de familie, a prietenilor şi colegilor, cei doi subprefecţi noi numiţi de PD-L au fost instalaţi oficial în funcţie.

Ordinul de numire semnat de premierul Emil Boc a fost citit de prefectul Radu Giurcă, acesta exprimându-şi, totodată, regretul pentru absenţa de la ceremonie a foştilor subprefecţi PSD-işti, Aurelia Fedorca şi Gabriel Leş, aflaţi în concediu medical.

 

În discursurile scurte pe care le-au rostit după depunerea jurământului, tinerii subprefecţi au mulţumit colegilor de partid şi chiar premierului Emil Boc pentru încrederea acordată, exprimându-şi speranţa că nu-i vor dezamăgi.

 

Claudiu Dan Alin, fost jurist la Inspectoratul Teritorial de Muncă, a declarat că experienţa sa profesională va aduce un plus în Instituţia Prefectului, iar faptele viitoare vor confirma încrederea ce i-a fost acordată.

 

La rândul lui, Firu Mocan, fost inspector la Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, a declarat că experienţa dobândită într-un domeniu în care verifica respectarea legilor statului îl va ajuta să se integreze în aparatul administrativ al Prefecturii.

După cum a precizat prefectul Radu Giurcă, ambii subprefecţi sunt numiţi temporar în aceste funcţii, până la organizarea concursului pentru ocuparea definitivă a posturilor.

Tags: subprefecti  instalare  functie  
1371 vizite
Distribuie pe