Locale Altele
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Mie, 17 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cristina Ilieș este noul consilier local PSD și, probabil, următoarea viceprimăriță a Sătmarului
Florin Răchitan  - Marti, 26 Iulie 2022

Președintele interimar al Organizației Municipale de Tineret PSD Satu Mare, Cristina Ilieș, a depus azi jurământul în funcția de consilier local, în locul regretatului Călin Durla, și are toate șansele să devină noua viceprimăriță a municipiului Satu Mare.

Mandatul ei a fost aprobat în ședința de azi a Consiliului Local și, în condițiile în care colegii ei de partid, Dorel Coica și Ciprian Crăciun, au refuzat postul de viceprimar care li s-ar atribui, teoretic, în baza negocierilor ce tocmai se poartă la nivel local între partidele aflate la guvernare la nivel național, ea este propunerea PSD pentru acest post.

Deocamdată, însă, nu poate să ocupe funcția până nu devine vacantă, iar acest lucru se poate realiza numai dacă PNL renunță la unul dintre cei doi viceprimari pe care-i are.

Lucrurile trebuie clarificate în interiorul PNL, ceea ce nu va fi ușor, în lumina ultimelor scandaluri din care a reieșit destul de clar că ambii viceprimari liberali țin cu dinții de scaune și nici stăpânii lor adevărați, grofii, nu le-ar da drumul.

În ciuda vârstei sale tinere, Cristina Ilieș activează din adolescență în PSD și are o carieră remarcabilă în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, unde se ocupă cu implementarea unor proiecte europene importante pentru județul Satu Mare.

1627 vizite
Distribuie pe