Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Primăria Satu Mare ignoră în continuare premierea elevilor de 10, consilierul liberal Victor Cernea insistă
Florin Răchitan  - Marti, 26 Iulie 2022

După ultima ședință de luna trecută a Consiliului Local, liberalul Victor Cernea a propus un proiect de hotărâre pentru premierea elevilor care au obținut media generală 10 la examenele de Evaluare Națională, respectiv Bacalaureat.

Primăria Satu Mare a ignorat acest proiect, iar între timp tot societatea civilă s-a remarcat, prin asociația SamCivica, cea care i-a premiat recent pe toți elevii care au obținut aceste rezultate deosebite în școlile din județul Satu Mare.

Proiectul de hotărâre propus de Victor Cernea nu s-a regăsit nici pe ordinea de zi a ședinței de azi a Consiliului Local Satu Mare.

”Din păcate, trebuie să constat că acest program nu reprezintă o prioritate pentru executivul municipiului, invocând motive precum legislația stufoasă sau altele.

Deși era corect ca într-o lună de la aflarea rezultatelor, orașul să aibă deja un program privind premierea elevilor, acest lucru nu se va concretiza în curând.

Solicit în continuare ca acest proiect să devină realitate. Orașul Satu Mare trebuie să devină un promotor al performanței!” – a declarat Victor Cernea.

1292 vizite
Distribuie pe