Locale Altele
Marti, 7 Iulie 2020
Marti, 7 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campanie de prevenire a furturilor din maşini
Penina Cirţ  - Vineri, 16 Octombrie 2009

O campanie de prevenire a furturilor din maşini a fost iniţiată de Poliţia de Proximitate şi se va desfăşura până la sfârşitul lunii noiembrie.

Prin împărţirea de fluturaşi, scrisori de înştiinţare şi difuzarea de spoturi televizate, poliţiştii de proximitate încearcă să informeze şoferii despre măsurile pe care trebuie să le ia pentru a nu deveni victime ale hoţilor.

 

Campania se numeşte ”Ne pasă de autoturismul tău! - ţie îţi pasă?” şi are ca scop informarea cetăţenilor privind măsurile de autoprotecţie ce trebuie luate pentru prevenirea victimizării, în condiţiile în care s-a constatat o creştere semnificativă a numărului infracţiunilor de acest gen faţă de anul trecut.

 

Procentajul de identificare a hoţilor este de aproximativ 60%,  categoria de vârstă a infractorilor este între 19-22 de ani, iar majoritatea sunt bărbaţi.

 

Pe lângă înmânarea de pliante ce privesc avertizarea de a nu lăsa bunuri de valoare în autoturism, poliţiştii de proximitate vor trimite şi scrisori de înştiinţare şoferilor care îşi  lasă bunuri în maşini, pentru a fi avertizaţi în privinţa riscului furtului respectivelor obiecte.

 

De asemenea, la televiziunile locale vor fi transmise spoturi pentru a conştientiza populaţia cu privire la acest aspect.

Tags: furt  auto  campanie  prevenire  
1029 vizite
Distribuie pe