Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Casele afectate de alunecările de teren din Turț vor fi reabilitate pe cheltuiala firmei care lucrează la rețeaua de apă-canal
Prefectura Satu Mare  - Vineri, 20 Ianuarie 2023

Prefectul Radu Roca, alături de subprefectul Romeo Pop și de directorul de Cancelarie, Radu Iancu, au avut azi o nouă întâlnire pentru a găsi soluții la rezolvarea problemelor apărute în urma alunecărilor de teren din Turț.

La întâlnirea de azi au participat primarul comunei Turț, Ioan Irime, alături de proprietarii caselor afectate de alunecările de teren, precum și conducerea APASERV Satu MARE, Inspectoratul de Stat în Construcții , împreună cu reprezentanții companiei care execută lucrările de apă și canalizare în comună.

În urma dialogului de azi s-a ajuns la un acord între reprezentanții firmei care execută lucrările și conducerea primăriei Turț.

Astfel, după efectuarea expertizei daunelor de la cele patru case afectate de alunecările de teren și în funcție de rezultatele acesteia, firma constructoare va acoperi costurile cu proiectarea și executarea lucrărilor de consolidare și reabilitare a celor patru case.

400 vizite
Distribuie pe