Locale Altele
Sambata, 25 Martie 2023
Sam, 25 Mar 2023
Oamenii din Sătmărel înoată în noroaie, edilii Sătmarului dau lecții de gramatică
Florin Răchitan  - Miercuri, 1 Februarie 2023

Un război ridicol pare să se desfășoare în ultimele zile, în urma protestului locuitorilor cartierului Sătmărel, care i-a ”scuturat” un pic pe edilii Sătmarului, iar aceștia, în loc să rezolve degrabă problemele pentru care au fost trași la răspundere, s-au apucat să dea vina pe adversarii politici, cu ironiile din topor cu care s-au obișnuit în vremuri mai bune pentru ei, când încă oamenii nu mergeau peste ei în birou.

După ce primarul Kereskenyi Gabor l-a ironizat, în plină ședință a Consiliului Local, pe subprefectul Romeo Pop, deoarece acesta a avut ”îndrăzneala”, spre deosebire de aleșii care ar trebui să facă acest lucru, de a se deplasa la fața locului pentru a vedea dezastrul din Sătmărel și a și postat pe contul personal de Facebook o înregistrare video despre ce a constatat acolo, ieri a fost rândul viceprimarului Adelin Ghiarfaș să dea cu bățu-n baltă, bucuros că a găsit o mică greșeală de gramatică într-o postare pe Facebook a deputatului Adrian Cozma.

Greșeală pe care, de-altfel, a corectat-o câteva secunde mai târziu, imediat ce și-a dat seama că a pus o cratimă în plus într-un cuvânt, dar rapiditatea cu care băieții din Primărie au făcut captura de ecran arată cam ce preocupări au ei toată ziua, în timpul serviciului, și cam în ce hal îl monitorizează pe deputatul liberal care pare să le cauzeze coșmaruri deja.

În cazul lui Adelin Ghiarfaș, această ”răzbunare” ar fi oarecum de înțeles, dacă n-ar fi infantilă, având în vedere faptul că a fost exclus din PNL, iar acum se judecă cu tot partidul, după ce a ținut cu dinții de postul de viceprimar chiar și după ce liberalii au decis să iasă din coaliția de la conducerea municipiului Satu Mare, pentru a nu mai fi părtași la ce se întâmplă acolo.

Situația sa este poate cel mai bine explicată tot într-o postare pe Facebook, de data aceasta a prim-vicepreședintelui Organizației Femeilor Liberale de la nivel județean, Elena Marian:

”Acesta (Adelin Ghiarfaș n.r.) ar trebui să se concentreze asupra faptului că nu este decât un instrument de propagandă al UDMR-lui, iar până la a da lecții, ar trebui să fie conștient că nu este gramatica un subiect pe care să-l stăpânească .

În acest context, este cât se poate de adevărată vorba Ieromonahului Arsenie Boca : Trăim niște vremuri în care oamenii ar fi în stare să-i dea sfat lui Hristos!

Pe de altă parte, nu ne surprinde nici deranjează servilismul de care dă dovadă, dar în loc să se concentreze să analizeze postările deputatului Adrian Cozma, ar fi bine să își amintească datorită cui a ajuns viceprimar. Mai apoi, poate, totuși, nu ar trebui să uite de ce a fost exclus din PNL Satu Mare și cum ține cu dinții să rămână in partid, chiar dacă dragoste cu sila nu se poate!

Astfel, domnule viceprimar, poate vă concentrați pe problemele reale ale municipiului Satu Mare, pentru că trebuie să recunoaștem, dumneavoastră chiar meritați un Oscar pentru ipocrizie, gramatica făcută praf, promisiunile deșarte pe care le faceți sătmărenilor și pe care le-ați făcut și cetățenilor din Sătmărel. Dar ne-am convins că nici măcar acele minciuni scoase pe gură nu vă aparțin, ci vă sunt impuse de către UDMR!” – a concluzionat Elena Marian.

Reamintim că, după ce în ultimele două mandate nu le-a păsat deloc de soarta locuitorilor celui mai ”oropsit” cartier al Sătmarului și după ce, în urma primului protest mai firav s-au apucat să le explice de ce NU se pot face acum investiții în infrastructura rutieră din Sătmărel, după al doilea protest mai vânjos au găsit dintr-odată soluții (pietruirea drumurilor) pe care au promis să le implementeze... la primăvară. Că biztos acuma e prea mare zăpada la Sătmărel! :))))))

776 vizite
Distribuie pe