Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sistem complet digitalizat pentru documentele primăriei și ghișeu unic virtual pentru cetățeni. La Vetiș
Primăria Vetiș  - Miercuri, 15 Februarie 2023

Astăzi s-a semnat la București, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare nerambursabilă în cadrul PNNR pentru dezvoltarea unui sistem de management digitalizat al documentelor și realizarea unui ghișeu unic virtual pentru cetățeni la Primăria Vetiș, a anunțat primarul Iuliu Ilyes.

Acesta se adaugă proiectului de cartografiere integrală a teritoriului comunei, realizat în sistem GIS (Sistem de Informații Geografice utilizat pentru a crea, stoca, a analiza și a prelucra informații distribuite spațial utilizând computerele), care va fi funcțional și accesibil publicului de la sfârșitul trimestrului I al acestui an.

De asemenea, se implementează un proiect de actualizare în sistem GIS a Planului Urbanistic General al comunei, finanțat tot prin PNNR, pentru care contractul s-a semnat deja în luna decembrie.

Se va realiza astfel până la sfârșitul acestui an un sistem integrat de management complet digitalizat al documentelor primăriei, precum și al relației cu cetățenii prin ghișeul unic.

816 vizite
Distribuie pe