Locale Altele
Vineri, 1 Martie 2024
Vin, 1 Mar 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Lecție de la primarul din Oradea pentru primarul din Satu Mare despre cum se fac parcările publice într-un oraș european
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Marti, 16 Mai 2023

După ce a pus căruța în fața boilor și riscă să paralizeze cel puțin circulația și viața economică din zona centrală a orașului, conducerea Primăriei Satu Mare a încercat să arunce vina pe deputatul liberal Adrian Cozma pentru ”blocarea” construcției unei parcări private subterane în buricul Sătmarului de către firma maghiară care tot ”reabilitează” Hotelul Dacia de vreo 7 ani.

În replică, deputatul liberal a redifuzat o filmare pe care a făcut-o cu ocazia unei vizite recente la Oradea a seniorilor liberali sătmăreni, în cadrul căreia aceștia s-au întâlnit și cu primarul Florin Birta, care le-a explicat cum stă treaba cu parcările publice într-un oraș în care zona centrală nu este ”reabilitată” doar pentru a pune pavaje gri de la firma de casă.

Iată ce spune deputatul Adrian Cozma după vizita la Oradea:   

Satu Mare e într-o mare întârziere în construirea de parcări publice, fie ele supraterane sau subterane sau chiar și cele obișnuite, dacă ne referim la zona centrală și cea adiacentă centrului istoric.

Fără parcări, orașul nu respiră și nu e atractiv economic. Oradea a reușit să construiască mii de locuri de parcare, iar banii deja s-au întors înapoi. Și nu vorbim de o sumă oarecare, vorbim de 5 milioane de euro anual!!!

Nu ne oprește nimeni să le facem și în Satu Mare, dar dacă Primăria nu le face, oprește dezvoltarea orașului cu bună știință sau cu neștiință.

Cer conducerii Primăriei Satu Mare, consilierilor locali, să ia în serios lucrurile și să rezolve problema parcărilor publice! Suntem mult în urmă și, pe deasupra, orașul rămâne blocat din toate punctele de vedere.
1563 vizite
Distribuie pe