Locale Altele
Marti, 7 Aprilie 2020
Marti, 7 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Csehi a promis ajutor medicilor de la Policlinica Hipocrate
Barla Béla  - Joi, 29 Octombrie 2009

Medicii de la Policlinica Hipocrate de pe strada Ady Endre îşi pun toate speranţele in preşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, pentru a rezolva situaţia juridică a cabinetelor medicale în care lucrează, dar şi pentru a avea încălzire la iarnă.

 

Medicii l-au invitat pe Csehi Arpad la sediul policlinicii, ca să vadă la faţa locului cu ce probleme se confruntă de ani de zile.

 

„Neavând contractele în regulă, pe noi nimeni nu ne bagă în seamă.Vrem să investim în centrala termică şi în modernizarea cabinetelor, dar nu fără să ştim în ce ne băgăm. Noi vrem ca fiecare medic să încheie contracte cu administratorul clădirii. Numai să se stabilească odată pentru totdeauna cine este acel administratorul clădirii. Am înţeles că de la 1 noiembrie ne vor sista şi furnizarea utilităţilor. Cum vom lucra fără lumină, căldură şi apă?” - se întreabă medicii.

 

Pentru a evita acest neajuns, Csehi Arpad le-a promis doctorilor că va lua legătura cu furnizorii de utilităţi, aşa că medicii nu trebuie să se teamă de sistarea acestora.

 

Trebuie precizat faptul că în urmă cu mai bine de zece ani medicii au încheiat contracte de subînchiriere cu SC Hipocrat SRL, care, în acelaşi timp, era chiriaşa Spitalului Judeţean Satu Mare. Până la ora actuală, însă, iţele s-au complicat atât de mult încât nimeni nu mai ştie cu precizie cine este administratorul clădirii.

 

Pentru a nu pierde cei 10.000 de bolnavi arondaţi la cabinetele celor 12 medici de la Hipocrate, Csehi Arpad propune clarificarea situaţiei juridice a clădirii, după care şi medicii vor avea posibilitatea să închirieze, în condiţii legale, spaţiile în care îşi desfăşoară de ani de zile activitatea.

 

Pentru a asigura încălzirea cabinetelor medicale, Csehi Arpad le-a promis medicilor că va convoca la începutul lunii noiembrie o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean pentru alocarea unor sume de bani în vederea înlocuirii centralei termice şi pornirea încălzirii. Potrivit estimărilor preşedintelui Csehi, valoarea lucrărilor nu va depăşi 15.000 de euro.

Tags: hipocrat  policlinica  csehi  
904 vizite
Distribuie pe