Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sergiu Buzduga a fost numit la comanda pompierilor sătmăreni chiar de ziua sa de naștere. La Mulți Ani!
ISU „Someș” Satu Mare  - Miercuri, 15 Mai 2024

În data de 15 mai, în cadrul şedinţei festive desfăşurată la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare, s-a dat citire Ordinului Inspectorului General de numire pe funcţie a inspectorului șef, locotenent colonel Buzduga Sergiu Marius.

În urma promovării examenului pentru ocuparea postului de inspector șef, organizat la Bucureşti, în luna aprilie, de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, el a preluat începând de astăzi comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someș ” al judeţului Satu Mare.

Născut la data de 15 mai 1984, absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2007,  inspectorul şef și-a completat studiile cu numeroase cursuri de perfecționare, dintre care amintim: Programul de formare profesională continuă "Coordonarea și conducerea integrată a acțiunilor operative", Verificator de proiecte - securitate la incendiu, domeniile de atestare Cc și Ci și cel de Auditor în domeniul calității - Management performant și unitar la nivelul M.A.I. pentru serviciile de urgenţă.

Pe parcursul a celor peste douăzeci de ani de carieră  militară în arma pompierilor, lt.col. Buzduga Sergiu Marius și-a îndeplinit atribuțiile cu implicare și  devotament, în toate misiunile specifice care i-au revenit.

Iar pentru ca astăzi se află la ceas aniversar, cu această ocazie, domnule inspector șef, colegii vă transmit un călduros "La Mulți Ani" plin de gânduri bune, sănătate, putere de muncă și multe realizări în continuare!

476 vizite
Distribuie pe