Locale Altele
Miercuri, 19 Februarie 2020
Mie, 19 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Avem vamă nou-nouţă la Halmeu
Florin Răchitan  - Joi, 4 Februarie 2010

Īn prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, a prefectului Radu Giurcă şi a primarului municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, şeful Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, Vasile Maxim, a inaugurat clădirea modernizată a Vămii Halmeu.


Lucrările au costat un milion de euro şi fac parte dintr-o investiţie mai amplă, de modernizare a īntregului punct de trecere a frontierei, pentru a corespunde standardelor europene īn momentul īn care Romānia va adera la Spaţiul Schengen.

Toată investiţia de aproape 3 milioane de euro va fi suportată din fonduri europene, care pānă īn vara acestui an vor mai fi cheltuite şi pe amenajarea unui drum de acces de şase benzi, pentru ca traficul prin vamă să se desfăşoare īn condiţii civilizate.


Invitaţii, printre care s-au numărat şi directori din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor şi de la Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, au vizitat sediul complet renovat de societatea Dominium şi şi-au dat īntālnire la vară, īn acelaşi loc, la inaugurarea investiţiei complete.

Tags: halmeu  vama  modernizare  
1771 vizite
Distribuie pe