Locale Altele
Joi, 29 Iulie 2021
Joi, 29 Iul 2021
Lucrări marca E.ON Gaz
Sergiu Lenghel  - Marti, 23 Februarie 2010

De parcă nu ar fi de ajuns craterele din Micro 16, sătmărenii de aici au parte mai nou şi de o imagine care completează peisajul de Kosovo al cartierului. De această dată, cei arătaţi cu degetul sunt muncitorii de la E.ON Gaz, care ne demonstrează  încă o dată cum se lucrează tipic româneşte.
 

 

Că or face ei excepţie de la regulă nu prea credem, însă suntem convinşi că proiectul de hotărâre votat cu mult tam-tam de aleşii noştri referitor la sancţionarea celor care lasă de izbelişte lucrările prin oraş există doar pe hârtie.

 

Dacă nu are cine să aplice legea, pe muncitori îi doare în cot, iar despre alte lucrări marca E.ON Gaz am mai scris noi. Trotuarul făcut vraişte de pe strada Mircea cel Bătrân sau porţiunea de stradă nerefăcută după datul cu târnăcopul de lângă Poşta nr. 1 sunt doar câteva exemple. Coincidenţă sau nu, acestea au fost imediat reparate după ce am făcut noi sesizările, aşa că mai facem o încercare, poate-poate…


 

Zonele verzi, pândite cu mare interes de agenţii comunitari, unde şoferii care parcau pe iarba îmbibată cu mocirlă se alegeau cu o amendă frumuşică, arată acum ca un şantier. Pe Bulevardul Sănătăţii, colţ cu strada Zenit, două bucăţi mari de ciment, folosite pe post de capace de aerisire, au fost "uitate" de muncitori. După ce au pus pietriş în locul în care au săpat, pentru a nu încurca circulaţia, acestea au fost pur şi simplu aruncate pe un spaţiu verde. La fel se întâmplă şi pe digul dinspre strada Proiectantului.
 

 

Responsabila cu zonele verzi din cadrul Primăriei, Angela Szenasi, spune că acestea nu pot fi lăsate acolo, în caz contrar, se pot da amenzi. Mda, se pot da amenzi.

 

Purtătorul de cuvânt al companiei E.ON Gaz Distribuţie, Oana Trandafir, dă asigurări că acele capace de cămin care fac parte din vechea reţea de distribuţie vor fi transportate şi depozitate în cel mai scurt timp posibil.
 

 

"Urmare a temperaturilor favorabile înregistrate în ultimele zile, în mai multe cartiere din municipiul Satu Mare, printre care şi în Micro 15 şi 16, au fost demarate lucrări specifice pentru dezafectarea vechilor conducte şi branşamente. În urma acestor lucrări, capacele de cămin care fac parte din vechea reţea de distribuţie au fost grupate şi poziţionate în afara spaţiului pietonal, urmând a fi transportate şi depozitate în cel mai scurt timp posibil. Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă posibilele inconveniente create cetăţenilor municipiului Satu Mare şi dă asigurări că depune toate eforturile pentru ca lucrările de reabilitare sau intervenţiile în sistemul de distribuţie să se realizeze cu un minim de disconfort pentru consumatori" - este răspunsul oficial al E.ON Gaz.

Tags: lucrari  capace  gaz  
2895 vizite
Distribuie pe