Locale Altele
Sambata, 13 August 2022
Sam, 13 Aug 2022
Ordin de la Csehi: drumurile judeţene, plombate până la Paşte
Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Satu Mare  - Vineri, 19 Martie 2010

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad, a semnat vineri contractele pentru lucrările de plombări pe drumurile judeţene.

Semnarea contractelor a fost urmată de o întâlnire la care au participat, alături de preşedintele CJ, vicepreşedinţii Mircea Govor şi Adrian Ştef, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul CJ, Ioan Şereş, precum şi reprezentanţii celor trei firme care au contracte pentru plombarea drumurilor judeţene: Alfa Rom, Drum Construct şi Construcţii Drumuri.

 

Preşedintele Csehi a cerut celor trei firme să finalizeze până de sărbătorile de Paşti lucrările de plombare pe toate drumurile judeţene.

"Condiţiile meteo nu ne-au permis să începem lucrările mai devreme, dar am cerut celor trei firme ca printr-un efort susţinut să finalizeze până de Paşti plombările"
- a spus Csehi. Tot până la sărbătorile Pascale se vor executa şi lucrările de refacere a porţiunii de drum judeţean Blaja – Cean - Tăşnad.

 

Pe această cale, conducerea Consiliului Judeţean îşi cere scuze sătmărenilor pentru starea actuală a drumurilor judeţene şi pentru inconvenienţele produse şoferilor de lucrările ce vor fi executate în perioada următoare. "În ultimii ani s-a simţit o schimbare în bine în ceea ce priveşte starea drumurilor judeţene. Chiar şi în condiţiile de criză am reuşit să executăm lucrări de reabilitare şi plombare" - a spus preşedintele CJ.

 

Potrivit acestuia, deşi Consiliul Judeţean Satu Mare dispune anul acesta de doar 11 milioane de lei pentru lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene plombări, asigurarea scurgerii apelor, tăierea acostamentelor, cosirea vegetaţiei, marcaje, indicatoare rutiere , deszăpezire şi efectuarea de reparaţii capitale la podul de peste râul Crasna din comuna Berveni, se va încerca totuşi găsirea unor soluţii în vederea reabilitării unei părţi însemnate a reţelei de drumuri judeţene din fonduri de la bugetul judeţului.

Tags: plombari  drumuri  judet  
1937 vizite
Distribuie pe