Locale Altele
Marti, 16 Octombrie 2018
Marti, 16 Oct 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se reface strada Fabricii
Florin Răchitan  - Miercuri, 24 Martie 2010

Primarul Iuliu Ilyes a anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că după Paşti vor începe lucrările de refacere a tronsonului de pe strada Fabricii care, deşi a fost „asfaltat” anul trecut, arată acum ca după bombardamentul din Kosovo.

Firma Construcţii Drumuri SA, cea care a reuşit această „performanţă” anul trecut, este obligată să refacă acel tronson, dar este posibil să fie nevoie şi de refacerea restului străzii, în funcţie de rezultatele analizelor de laborator cu privire la calitatea asfaltului utilizat de aceeaşi firmă.

Mostre din covorul asfaltic al străzii au fost trimise pentru analiză la un laborator specializat de la Politehnica din Timişoara, iar acum se aşteaptă rezultatele, care vor dezvălui cât va rezista asfaltul respectiv.

Primarul a anunţat, de asemenea, că joi se va organiza licitaţia electronică pentru reabilitarea străzilor Mihai Viteazul şi Prahovei, iar pentru strada Henri Coandă mai trebuie să aşteptăm vreo trei săptămâni.

Tags: strada  fabricii  refacere  
964 vizite
Distribuie pe

Peste 92% dintre sătmărenii participanți la referendum au votat DA. Degeaba.
Luni, 8 Octombrie 2018
Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, și președintele Biroului Electoral...   continuare

Satu Mare pregătit pentru referendum
Vineri, 5 Octombrie 2018
Având în vedere organizarea referendumului național pentru revizuirea Constituției din 6 și 7 octombrie 2018, Instituţia Prefectului – Judeţul Satu Mare a coordonat activităţile premergătoare zilelor votului. Toate secţiile de votare au preşedinţi...   continuare

Patru orașe din Ardeal au format Alianța Vestului. Adrian Cozma: ”Încă nu-i târziu nici pentru Satu Mare să se alăture”!
Miercuri, 3 Octombrie 2018
Patru mari oraşe din regiunea de Vest a României...   continuare

Ca de obicei, elevii au început școala fără lapte și corn. Acum se dă vina pe ”o problemă informatică”.
Vineri, 28 Septembrie 2018
Licitația pentru furnizarea laptelui, cornurilor și merelor trebuie reluată din motive tehnice, independente de Consiliul Județean Satu Mare.   continuare

Ministrul Ioana Bran a semnat. Hotel Sport va fi al sătmărenilor.
Vineri, 28 Septembrie 2018
Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare, a semnat vineri proiectul de hotărâre privind cedarea Hotelului Sport către...   continuare