Locale Altele
Sambata, 8 August 2020
Sam, 8 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se umflă drumu’
Florin Răchitan  - Luni, 14 Iunie 2010

Fenomen bizar pe strada Ion Vidu de lângă Parcul UFO din Micro 17, care spune multe şi despre calitatea carosabilului din municipiul Satu Mare.


 

Zona respectivă se numără printre puţinele din oraş în care strada nu este acoperită cu un covor asfaltic, doar cu dale de beton, dar asta nu înseamnă că şoferii care se încumetă pe acolo n-ar fi mai puţin ghinionişti.


 

Probabil sub efectul zăpuşelii din ultimele zile sau naiba ştie de ce, că nu suntem ingineri, dalele de beton au început să se ridice, formând adevărate „redute” înalte chiar de vreo 20 cm, mai ceva ca obstacolele pe care le-a pus Primăria în unele zone pentru încetinirea traficului rutier.


 

Şoferii care nu observă din timp aceste obstacole, „zboară” cu maşinile lor ca pe dealurile din San Francisco sau au şanse reale să-şi rupă roţile şi chiar boturile maşinilor după câte-o ciocnire cu marginile dalelor de beton.


 

În lipsa oricărei iniţiative din partea administraţiei locale, oamenii din zonă au „plantat” crengi în crăpăturile formate între dalele de beton, ca un fel de semnale de pericol pentru şoferi.  

2299 vizite
Distribuie pe