Locale Altele
Luni, 18 Ianuarie 2021
Luni, 18 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Crater în mijlocul intersecţiei
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 23 Iunie 2010

Strada care a atins tristul record de umplut gropile cu saci de moloz ne dă iar de furcă.

Anul trecut, sătmărenii care şi-au pierdut răbdarea să aştepte "marea asfaltare" pe strada Petru Bran au avut o iniţiativă mai puţin obişnuită, umplând cu moloz gropile imense printre care făceau slalom autoturismele.

Odată reasfaltată, strada cu pricina apare din nou pe "lista neagră" cu cele mai ciuruite drumuri din Sătmar. Şi asta la nici un an de când firma Alfa Rom s-a apucat să reabiliteze strada. Colac peste pupăză, nici trotuare nu arată prea bine.

În 2009, o firmă din Sălaj care a asfaltat de mântuială şi trotuarul de pe strada Mihai Viteazul a primit lucrarea şi pe strada Petru Bran. De la Primărie aflăm că trotuarul care arată ca după război este "opera" unor firme care au săpat pentru a pune la punct conductele din subsol.

Inginerul Horea Moţiu recunoaşte că lucrarea executată de firma sălăjană are o garanţie de trei ani, însă cine să-şi mai bată capul cu un asemenea mizilic, când tot oraşul este plin de gropi? Cât despre craterul aflat la intersecţia străzilor Petru Bran şi Constantin Brâncoveanu, reprezentantul Primăriei a găsit o altă scuză. Urmează nu se ştie când! ca strada Constantin Brâncoveanu să fie şi ea reabilitată, după ce strada Petru Bran a fost cică reasfaltată integral în ultimii doi ani.
 

Trecătorii care se minunează zilnic când trec pe lângă craterul de lângă intersecţie se pun să măsoare diametrul gropii, care se lărgeşte pe zi ce trece. Unii mai aduc nisip, nişte crengi din copaci... poate aşa or" avea noroc şi cei aflaţi la volan pentru a nu rămâne cu roata fix în groapă.

1458 vizite
Distribuie pe