Locale Altele
Marti, 17 Mai 2022
Marti, 17 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Starea Civilă la... generator
Sergiu Lenghel  - Marti, 31 August 2010

Pentru că cei de la Electrica vor lăsa sâmbătă fără curent electric Primăria Satu Mare, oficierile de Stare Civilă se vor face cu ajutorul unui... generator.

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă între orele 8-15, timp în care cuplurile de sătmăreni care vin să spună DA în faţa ofiţerului de Stare Civilă intră, de obicei, pe melodia "Marşul Nupţial".

 

Este prima dată când apar astfel de probleme în desfăşurarea cununiei civile, însă spaţiul aflat la subsolul Primăriei, unde sunt primiţi viitorii miri, a fost inundat la fiecare ploaie serioasă.

 

"Deja nu ne mai miră nimic. Dacă nu avem inundaţie, rămânem fără curent electric. Nu avem ce face, vom cununa cuplurile sâmbătă la intrarea principală a Primăriei. Voi face rost de un generator electric pentru că fără Marşul Nupţial nu putem face nimic" - afirmă şeful Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei Satu Mare, Ionel Torja.

 

Acesta mai spune că până la ora 15 se vor căsători un număr de 11 cupluri, după care vor urma alte nouă cununii la Starea Civilă. "Dacă după ora 15 vom avea curent, îi vom duce la subsol pe ceilalţi" - adaugă Torja.

 

Purtătorul de cuvânt al SC Electrica SA, Valer Darida, ne-a declarat că pe parcursul zilei de sâmbătă vor rămâne fără curent electric şi unele blocuri turn din centru. "Este vorba despre blocurile T8 şi T6 de pe strada Decebal. Dacă aceste lucrări au fost planificate deja pe sâmbătă, înseamnă că sunt anumite probleme la reţea care necesită reparaţii" - susţine Darida.

1482 vizite
Distribuie pe