Locale Altele
Luni, 26 Octombrie 2020
Luni, 26 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Donaţii pentru statuia lui Kiss Gedeon
APM Satu Mare  - Marti, 23 Noiembrie 2010

Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare organizează până în data de 12 decembrie o campanie de colectare de fonduri pentru ridicarea bustului celui care a amenajat în secolul XIX Grădina Romei, Kiss Gedeon, primul „căpitan al oraşului”, cum era cunoscut la vremea respectivă.

 

Sătmărenii sunt invitaţi să doneze sume de bani, după posibilităţile fiecăruia, la cele 20 de puncte de colectare unde sunt amplasate urne realizate din deşeuri de lemn – sponsorizare de la SC Lorandt SRL.

Aceste urne sunt aşezate la Filarmonica „Dinu Lipatti”, la Teatrul de Nord, la parohiile ortodoxe, catolice şi reformate, precum şi la redacţiile ziarelor locale din Satu Mare.

 

Fiecare donator va primi câte o carte poştală oferită de un sponsor, pentru a avea o amintire a gestului nobil pe care l-a făcut.

Toţi cei care vor contribui la această campanie vor fi invitaţi la ceremonia de dezvelire a bustului lui Kiss Gedeon, care va avea loc în data de 20 decembrie în faţa complexului de educaţie ecologică din Grădina Romei.

936 vizite
Distribuie pe