Locale Altele
Luni, 17 Februarie 2020
Luni, 17 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Control al Primăriei în zona inundată de pe Halta Amaţi
Primăria Satu Mare  - Miercuri, 19 Ianuarie 2011

În cursul zilei de marţi, reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Satu Mare, Instituţiei Prefectului Satu Mare, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare, ai Agenţiei Naţionale pentru Imbunătăţiri Funciare, ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi S.C. SAMCIF S.A. s-au deplasat pe strada Halta Amaţi (Floare de Colţ) pentru verificarea situaţiei create de inundarea unor porţiuni a străzii şi a unor curţi ale locuitorilor din zonă din cauza blocării canalelor de drenare.

Primăria Municipiului Satu Mare a luat măsura realizării imediate a unui canal de scurgere nou de-a lungul străzii, în locul celui colmatat care traversează mai multe proprietăţi private, pentru scurgerea apelor spre canalele de pe strada Lucian Blaga, respectiv spre canalele de drenare ale A.N.I.F.

Totodată, reprezentanţii Primăriei au avut o întâlnire cu membrii conducerii centrului logistic CBA de la capătul bulevardului Lucian Blaga, pentru verificarea asigurării scurgerii apelor spre canalul Homorod, în zona lucrărilor de amenajare a centrului logistic.

Investitorii au realizat staţii de colectare şi pompare necesare pentru drenarea apelor colectate de pe bulevardul Lucian Blaga, urmând ca Primăria Municipiului Satu Mare să înceapă la primăvară curăţarea şi decolmatarea întregului şanţ de-a lungul acestui bulevard şi obligarea proprietarilor de teren la refacerea intrărilor în incinte, cu realizarea tubulaturilor necesare scurgerii apelor.

881 vizite
Distribuie pe