Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poliţiştii sunt puţini, dar şi populaţia scade, aşa că nu-i stres
Florin Răchitan  - Luni, 24 Ianuarie 2011

Replică monumentală a prefectului Radu Giurcă la o declaraţie a comandantului Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Constantin Taloş, la şedinţa de luni dimineaţă a Colegiului Prefectural.

 

Şeful Poliţiei s-a plâns că are din ce în ce mai puţini angajaţi în subordine, de aceea e greu să controleze fenomenul infracţional, la care prefectul i-a răspuns că, oricum, şi populaţia judeţului e în scădere, după cum vor arăta datele statistice ale recensământului ce se va desfăşura în acest an.

 

Replica l-a lăsat fără cuvinte pe Taloş, care a mai avut, totuşi, prezenţa de spirit să afirme că dacă poliţiştii nu ar fi ajutaţi de jandarmi şi de poliţiştii de frontieră nu ştie cum ar putea să facă faţă valului de furturi din motive sociale care a cuprins în ultimele luni judeţul Satu Mare.

 

“Sunt din ce în ce mai mulţi oameni săraci şi disperaţi, care profită de durata mai mare a nopţilor din timpul iernii şi fură mai ales alimente sau haine, de pe unde apucă. Acest fenomen cunoaşte o dezvoltare îngrijorătoare în ultima vreme” – a declarat Constantin Taloş.

1017 vizite
Distribuie pe