Locale Altele
Marti, 7 Aprilie 2020
Marti, 7 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
OPC a închis „magazinele de vise“
Ioana Gavrău  - Miercuri, 23 Februarie 2011
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare a închis pe o perioadă de un an de zile cele două „magazine de vise“ care funcționează pe raza județului Satu Mare. Comisarii au descoperit că produsele scoase la vânzare conțin substanțe care se află pe lista celor interzise de Guvern.

Vineri, comisarii OPC Satu Mare, alături de polițiștii Compartimentului de Crimă Organizată din cadrul IPJ Satu Mare au efectuat controale la magazinul care comercializa plante etnobotanice din Satu Mare, de pe strada Mihai Viteazu, respectiv la cel din Carei.

Am luat măsura închiderii deoarece nu au respectat măsurile impuse la controlul anterior. Mai mult decât atât, la sfârșitul anului 2010 au fost prelevate probe, iar din buletinul de analize a reieșit faptul că produsele care se comercializau la data respectivă conțineau un drog, o substanță interzisă de Guvern“, a spus Valentin Breban, comisarul șef al OPC Satu Mare.

Proprietarii magazinelor de vise au devenit recalcitranți cu polițiștii și comisarii, iar amenda de 22.000 lei, în 48 de ore fiind de 3000 lei, a fost contestată în instanță.

În cazul în care instanța le dă dreptate, proprietarii sunt nevoiți să achite amenda de 22.000 lei. Nu au semnat procesul verbal, acesta fiind ulterior trimis prin poștă“, a mai spus Valentin Breban.
1884 vizite
Distribuie pe