Locale Altele
Joi, 26 Mai 2022
Joi, 26 Mai 2022
Teofil Parasca, noul adjunct al IPJ Satu Mare
Poliția Satu Mare  - Vineri, 1 Aprilie 2011
Începând cu data de 31 martie, prin Dispoziţie a Inspectorului General al Poliţiei Române, comisarul de poliţie Parasca Teofil a fost împuternicit în funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, pe linie de investigaţii criminale.


Funcţia a rămas vacantă după ce în data de 7 octombrie 2010, comisarul șef Constantin Taloș a fost numit şef al IPJ Satu Mare.

Comisarul de poliţie Parasca Teofil este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti şi Centrului European pentru Studii de Securitate G. C. Marshal.


Pe parcursul carierei profesionale, a ocupat diferite funcţii în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad ca poliţist de proximitate, ofiţer de cercetări penale, purtător de cuvânt, ofiţer de investigare a fraudelor şi adjunct al Secţiei 2 Poliţie Arad, funcţie de pe care a fost numit şef al Biroului Poliţiei de Ordine Publică pentru Mediul Urban Arad, la cerere.


De asemenea, ofiţerul a ocupat mai multe funcţii de execuţie şi de conducere în cadrul Misiunii ONU în Kosovo şi a misiunii OSCE din Kosovo şi Macedonia, fiind decorat cu Ordinul Naţional Pentru Merit în grad de Cavaler şi cu Medalia Organizaţiei Naţiunilor Unite în Serviciul Păcii.

2345 vizite
Distribuie pe