Locale Altele
Vineri, 5 Iunie 2020
Vin, 5 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ședință de tot râsul la Consiliul Județean
Ioana Gavrău  - Luni, 18 Aprilie 2011
După ce toate cele 26 de proiecte de pe ordinea de zi au fost votate în unanimitate și într-un timp relativ scurt, la punctul „Diverse“, consilierul PD-L Ioan Nistor a ținut să se prezinte într-un mod mai „original“ în fața colegilor. După ce a fost catalogat de presa locală ca un „personaj controversat“, prospătul consilier județean a ținut un discurs de toată minunea.


Votarea proiectelor de pe ordinea de zi a durat nu mai mult de 30 de minute. La punctul „Diverse“, câte un reprezentant al fiecărei formațiuni politice, profitând de transmisia în direct pe televiziunile locale, a ținut să ureze „Paște Fericit“ tuturor sătmărenilor. Partea cea mai interesantă și distractivă pentru toți cei prezenți a reprezentat discursul proaspătului consilier PD-L, Ioan Nistor.

Pentru că a apărut în diverese ziare drept un personaj controversat, PDL-istul s-a simțit oarecum obligat să se prezinte în fața celorlați colegi.

Pentru că nu m-au lăsat ziarele să-mi public dreptul la replică, mă simt obligat să mă prezint în fața voastră. Sunt un coleg de nădejde care vrea să facă ceva pentru obștea județeană“, a spus Ioan Nistor, stârnind hohote de râs în rândul colegilor.

Și pentru a dovedi că este o persoană cât se poate de cinstită, acesta a înmânat consilierilor județeni certificatul fiscal al firmei pe care o conduce de 20 de ani, arătând totodată că nu are nicio datorie către bugetul statului.


Trebuie să vă spun că sunt căsătorit, am doi copii și provin dintr-o familie de frunte al satului Prilog. Suntem patru frați, din păcate unul și-a dat duhul în Italia, asta după ce a divorțat“, a spus Nistor.

Acesta a declarat că a înființat prima carmangerie din Satu Mare și tot el este primul sătmărean care a adus citricele în municipiu. Pentru că toți consilierii abia se abțineau să nu izbucnească în râs, președintele Csehi Arpad i-a întrerupt discursul, motivând că toate aceste discuții nu fac obiectul ședinței de Consiliu Județean.
1811 vizite
Distribuie pe