Locale Altele
Marti, 17 Septembrie 2019
Marti, 17 Sept 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fructele şi legumele confiscate vor ajunge la bătrâni şi copiii orfani
Florin Răchitan  - Luni, 30 Mai 2011

La propunerea grupului PSD, în numele căruia a vorbit Ciprian Ardelean, conducerea Consiliului Judeţean va demara procedurile pentru a aproviziona căminele de bătrâni şi centrele de plasament familial din judeţ cu fructele şi legumele confiscate la vamă de la comercianţii care nu au actele în regulă.

 

„A început sezonul fructelor şi legumelor importate la greu din străinătate şi, din câte am înţeles, la vamă se confiscă nişte cantităţi impresionante. Ar fi un lucru bun dacă fructele şi legumele, care pot fi consumate fără a reprezenta vreun pericol pentru sănătatea oamenilor, ar ajunge pe mesele copiilor din centrele de plasament sau ale bătrânilor din căminele pentru vârstnici” – a argumentat Ciprian Ardelean.

 

Preşedintele Csehi Arpad a fost de acord cu această propunere şi a promis că va trimite cât de curând o adresă către instituţiile care depozitează fructele confiscate, pentru a le transfera în proprietatea instituţiilor sociale din subordinea Consiliului Judeţean, mai ales că pentru acestea nu trebuie cheltuiţi bani de la bugetul public.

849 vizite
Distribuie pe