Locale Altele
Vineri, 3 Aprilie 2020
Vin, 3 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Strada Horea, închisă din nou
Ioana Gavrău  - Miercuri, 6 Iulie 2011
Ca la noi, la nimenea ! La nici o lună după redeschiderea circulației pe strada Horea, accesul este din nou interzis. Dacă trecută strada a fost închisă pentru că se moderniza Mihai Viteazu, acum se sapă trotuarele. Haosul va mai dura câteva zile bune, conform celor declarate de reprezentanții Primăriei Satu Mare.


În primăvara anului 2011 au început lucrările de modernizare a străzii Mihai Viteazu. Și pentru că la noi se lucrează cu viteza melcului, strada nefiind terminată nici în momentul de față, s-a închis circulația pe Horea. De data aceasta nu drumarii sunt vinovați pentru repetarea situației, ci găzarii. Însă trebuie să privim și partea plină a paharului: firma E-ON Gaz a început lucrările la introducerea conductelor de gaz în plină vară și nu iarna, așa cum s-a mai întâmplat.
Prin urmare, zona este răvășită, la propriu. Pe trotuare bătrânii nu se prea încumetă să circule din cauza șanturilor săpate, iar pe șosea, la fel, se circulă extrem de greoi din cauza mormanelor de pietriș aruncate acolo.Sătmărenii sunt obișnuiți deja cu astfel de lucrări, însă cele mai populare terase din Centru și-au cam pierdut din clientelă, din cauza zgomotelor și prafului.Lucrările vor fi finalizate pe la începutul săptămânii viitoare, conform viceprimarului Kereskenyi Gabor.

Este o investiție a celor de la E-ON care introduc conductele de gaz. Tot ei s-au angajat să refacă trotuarele. Din fericire, strada, care a fost refăcută în urmă cu 4 ani de zile,nu va fi afectată“, a spus Kereskenyi Gabor.

Cică săptămâna viitoare totul va intra în normal, însă dacă ne uităm la poza în care muncitorii stau bine mersi, aliniați pe treptele Teatrului de Nord Satu Mare, lucrarea va fi gata...un pic mai târziu.

1929 vizite
Distribuie pe