Locale Altele
Miercuri, 12 August 2020
Mie, 12 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Structură nouă de jandarmi la Beltiug
Jandarmeria Satu Mare  - Joi, 14 Iulie 2011
După inaugurarea structurii de jandarmi de la Carei de săptămâna trecută, joi a urmat cea de la Beltiug. Nu mai puțin de 8 jandarmi vor asigura permanent liniștea și ordinea publică. Sediul Postului de Jandarmi se află, începând de joi, în Beltiug, pe strada Principală, numărul 354. Această structura a fost înfiinţată ca urmare a procesului de reorganizare.


Noua structură de ordine publică a fost înfiinţată în urma eforturilor susţinute ale comenzii unităţii, pentru creşterea siguranţei cetăţeanului odată cu reorganizarea şi modernizarea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare.


La inaugurare au participat oficilităţi locale şi judeţene. Au fost prezenți directorul executiv al Directiei Generale a Finaţelor Publice Satu Mare , Maier Dan, Şeful Serviciului Ordine Publică din cadrul I.P.J. Satu Mare, Cms. Marius Mureşan, primarul comunei Beltiug, Pleth Emeric, primarul comunei Acâş, Gereb Nicolae, primarul comunei Socond, Sava Ioan, Şeful Postului de Poliţie din Beltiug, agentul de poliţie Kovari Vasile.


Preotul unităţii, Cristian Silaghi a săvârşit slujba de binecuvântare a noului sediu, stropindu-i pe toţi cei prezenţi cu apă sfinţită.

Postul de Jandarmi Staţiune Balneară Beltiug are drept competenţe:
-asigurarea ordinii şi liniştii publice în Beltiug, Socond şi Acâş şi în satele aparţinătoare acestor comune

-mentinerea ordinii publice în localităţile menţionate în cooperare cu structurile de poliţie

-desfăşurarea de acţiuni în comun cu administraţiile publice din zona de competenţă

-intervenţia la apelurile cetăţenilor pe “SNAU 112”

-intervenţia pentru restabilirea ordinii publice tulburate, în zona de competenţă

-răspuns la apelurile cetăţenilor de orice natură

Postul de Jandarmi Staţiune Balneară Beltiug este condus de Plutonierul Buzaş Ioan şi face parte din Detaşamentul II Jandarmi Satu Mare.


Această structura a fost înfiinţată ca urmare a procesului de redimensionare a structurilor de pază şi protecţie instituţională şi redirecţionarea efectivelor către misiunile de ordine publică.
Prin înfiinţarea acestei structuri de ordine şi siguranţă publică se urmăreşte apropierea de cetăţean şi faţă de nevoile sale precum şi scurtarea timpului de răspuns faţă de orice încălcarea a ordinii publice.2812 vizite
Distribuie pe