Locale Altele
Luni, 25 Mai 2020
Luni, 25 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PDL-istul Ioan Nistor este primul consilier judeţean amendat de ANI
Florin Răchitan  - Luni, 19 Decembrie 2011

Cel mai nou consilier judeţean al PD-L, Ioan Nistor, numit în această vară în locul colegului săi Marius Balaji, s-a făcut remarcat acum, la final de an, cu o premieră în istoria postdecembristă a Consiliului Judeţean.

El este primul ales al sătmărenilor amendat de Agenţia Naţională de Integritate pentru faptul că nu şi-a publicat declaraţia de avere, conform legii.

 

Cunoscut pentru luările sale de cuvânt „ciudate”, Ioan Nistor i-a reproşat preşedintelui Csehi Arpad la sfârşitul şedinţei de luni a Consiliului Judeţean că i-ar fi trimis acasă o amendă în valoare de 200 de lei şi nu ştia exact pentru ce a primit-o.

 

Ulterior s-a aflat că amenda a fost stabilită de Agenţia Naţională de Integritate, iar consilierul PDL-ist a primit-o fiindcă nu a catadicsit să-şi depună declaraţia de avere la Consiliul Judeţean, deşi i-a fost atrasă atenţia în repetate rânduri asupra acestui aspect.

 

Csehi Arpad i-a propus cu eleganţă să discute această problemă după şedinţă, amintindu-i totodată de obligaţia de a se supune legii şi în această privinţă.

1168 vizite
Distribuie pe