Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Permise noi de conducere şi certificate de înmatriculare, din 17 noiembrie la Satu Mare
Leontina Volosciuc  - Miercuri, 29 Octombrie 2008

Din 17 noiembrie, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule din cadrul Prefecturii Satu Mare va trece la eliberarea noilor modele de certificate de înmatriculare şi de permise de conducere.

Tipărirea noilor documente se va efectua de către Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti, urmând ca în termen de trei zile acestea să fie expediate la Satu Mare pentru a fi înmânate deţinătorilor, iar începând cu 1 ianuarie 2009 aceste documente vor fi trimise direct la domiciliul sau sediile solicitanţilor.

Serviciul Satu Mare va elibera, la data depunerii cererilor, dovezi înlocuitoare ale acestor documente cu o valabilitate de 15 zile. Pentru implementarea noilor aplicaţii informatice, activitatea biroului de relaţii cu publicul va fi întreruptă din 13 noiembrie, de la ora 12.00, până în data de 14 noiembrie. Actualele permise de conducere şi certificate de înmatriculare sunt valabile până la expirare. Solicitarea noilor documente se va face în cazurile prevăzute de lege (pierdere, furt, schimbare date înscrise în documente, înstrăinare vehicul, permis de conducere obţinut în urma examenului), iar pentru o anumită perioadă taxele vor rămâne neschimbate.

Tags: permis  auto  nou  
14725 vizite
Distribuie pe
sima dumitru
buna ziua am si eu o antrebare va scriu din portugalia an februarie am schinbat permisu din romana an portugeza dar anca nu o venit nici un raspuns din romania am fost aici an portugalia la permisa si am antrebat ca anca nu a ajuns din tara dovada cum ca am permis a zis ca anca nu problema ai din tara de origine anca nu a primit nici un raspuns acuma vrea sa va antreb ca permisu mi la luat miau dat o dovada ca pot sa conduc aici acuma eu merg an concediu an luna august nam permis ca o ramas aici la dosar va antreb as putea sa optin o dovada daca merg acolo an satu mare sa pot conduce an luna de august a meu cnp este 1660921301001 numele meu este Sima Dumitru
2017-07-18 15:05:53