Locale Altele
Luni, 28 Septembrie 2020
Luni, 28 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmăreanul Turos Lorand va fi membru CNA
CNA  - Marti, 28 Februarie 2012

Comisiile reunite de cultură ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au avizat, luni, propunerile Senatului pentru două posturi de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, respectiv Lorand Turos şi Valentin Alexandru Jucan.

 

La şedinţa comisiilor au participat zece deputaţi din totalul celor 19 membri ai Comisiei de cultură a Camerei şi cinci senatori din totalul celor 11 parlamentari ai Comisiei de cultură a Senatului.

Cei prezenţi au decis, în unanimitate, să îi avizeze pentru CNA pe Lorand Turos şi Valentin Alexandru Jucan, propunerile aparţinând Senatului.

 

Biroul permanent al Senatului a luat act, luni, de starea de incompatibilitate în care se află membrul Consiliului Naţional al Audiovizualului CNA Attila Szasz, care a fost numit şi redactor-şef adjunct la Radio Târgu Mureş.

 

În urma plecării lui Attila Szasz din CNA, locul deţinut de acesta ar urma să fie ocupat, în urma algoritmului politic, tot de o persoană susţinută de UDMR, alegerea acestei formaţiuni politice fiind Turos Lorand, consilier local la Satu Mare şi patronul postului local de limba maghiară City Radio.

 

În ultimul an el a activat la Bucureşti ca director economic al Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii SA, meritul lui fiind introducerea sistemului wi-fi pentru acces gratuit la Internet wireless în zona centrală a municipiului Satu Mare.

1358 vizite
Distribuie pe