Locale Altele
Vineri, 3 Aprilie 2020
Vin, 3 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Policlinica spitalului din Negreşti-Oaş, modernizată din bani europeni
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Marti, 20 Martie 2012

Consiliul Judeţean Satu Mare a câştigat proiectul „Modernizare Ambulatoriu Integrat al Spitalului Orăşenesc Negreşti-Oaş”, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Valoarea totală a proiectului este de aproape 3 milioane lei, din care finanţarea nerambursabilă în valoare de peste 2,2 milioane lei.

           

Odată cu implementarea acestui proiect, locuitorii din zona Oaşului vor beneficia de servicii medicale de calitate.

 

Proiectul urmăreşte creşterea calităţii serviciilor de asistenţă medicală şi eficientizarea acestora, prin îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor de sănătate și propune atingerea următoarelor obiective: reabilitarea  şi echiparea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orăşenesc Negreşti Oaş, creşterea capacităţii de acordare a serviciilor medicale, prin dotarea cabinetelor medicale cu echipamente medicale de ultimă generaţie şi mobilier.

           

În prima parte a proiectului a fost reabilitată clădirea Ambulatoriului, urmând acum a fi achiziţionate echipamentele medicale şi mobilierul medical specific.

           

Totodată, prin acest proiect se pun la dispoziţia cetăţenilor noi servicii medicale în ambulatoriul reabilitat. Astfel, va scădea numărul de pacienţi redirecţionaţi din cauza lipsei de dotare, va fi îmbunătăţit accesul populaţiei la servicii medicale de calitate şi vor creşte condiţiile pentru îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei.

           

În data de 20 martie a fost  publicata pe SEAP documentaţia  privind  „Furnizarea mobilierului si a echipamentelor medicale (inclusiv probe tehnologice si teste) la obiectivul de investiţie „Modernizare Ambulatoriu Integrat al Spitalului Orăşenesc Negreşti-Oaş””.

           

Valoarea totală estimată a fi necesară pentru atribuirea contractului de furnizare a mobilierului și a echipamentelor medicale, este de 1.485.995 lei fără TVA, din care pentru echipamentele medicale de ultimă generaţie, care au o valoare estimată fără TVA de 1.419.760 lei, iar mobilierul are o valoare estimată fără TVA de  66.235 lei. 

 

Astfel, vor fi achiziţionate electrocardiografe,  ecograf color, electroencefalografe,  ecograf color Doppler, precum şi alte echipamente şi aparatură medicală de ultimă generaţie.

1002 vizite
Distribuie pe