Locale Altele
Luni, 26 Iulie 2021
Luni, 26 Iul 2021
A fost recepţionat Drumul Careiului reabilitat
Florin Răchitan  - Vineri, 8 Iunie 2012

În lipsa primarului Iuliu Ilyes, care nu a vrut să se implice într-o acţiune ce ar fi putut fi interpretată ca eveniment electoral, şeful Serviciului Administraţiei Publice din cadrul Primăriei Satu Mare, Gheorghe Munteanu, dirigintele de şantier Horea Moţiu şi reprezentanţii firmei executante au participat vineri la recepţia oficială a lucrărilor de reabilitare de pe Drumul Careiului.

 

Tronsonul de drum reabilitat în această etapă pe o lungime de 1.100 m, între intrarea de la Kaufland şi intersecţia cu strada Brânduşa a primit un strat nou de asfalt după 30 de ani în care a fost doar peticit, dar au fost efectuate şi lucrări de consolidare a fundaţiei, fiind montate şi borduri noi şi rigole betonate de o parte şi de alta a străzii.

 

Valoarea totală a lucrărilor a fost de 2,3 milioane de lei, iar firma executantă asigură o garanţie de 3 ani pentru ele. Responsabilii din partea Primăriei au declarat că lucrările vor continua anul viitor până la Hotel Dana, la ieşirea din municipiul Satu Mare, dar numai după ce va fi instalată reţeaua de canalizare în zonă.

1973 vizite
Distribuie pe