Locale Altele
Sambata, 22 Ianuarie 2022
Sam, 22 Ian 2022
Csehi şi Govor vicepreşedinţi, Albu şi Marcela Papici viceprimari
Florin Răchitan  - Joi, 21 Iunie 2012

După ce iniţial refuzase postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, se pare că Csehi Arpad a fost convins să-l accepte chiar de preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, în timpul întâlnirii pe care au avut-o în această săptămână la Bucureşti.

El va fi, astfel, cel de-al doilea vicepreşedinte, alături de Mircea Govor, în urma înţelegerilor dintre USL şi UDMR pentru formarea unei majorităţi confortabile în Consiliul Judeţean.

 

La nivelul municipiului Satu Mare lucrurile au fost oarecum mai simple, USL deţinând majoritatea absolută în Consiliul Local, astfel că nu a fost nevoie să cedeze UDMR-ului nici un loc de viceprimar.

 

Potrivit unor informaţii încă neoficiale, cei doi viceprimari vor fi liberali, în persoana celui care a îndeplinit această funcţie şi în actualul mandat, Adrian Albu, şi în cea a patroanei agenţiei de turism Simbo Tour, Marcela Papici, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PNL.

 

Postul de city manager, neocupat de mai multă vreme după demisia lui Ioan Litan, va fi ocupat de medicul veterinar Radu Roca, cel care a coordonat campania electorală a primarului ales, Dorel Coica.

 

Noii şefi ai oraşului şi judeţului vor depune jurământul vineri, la constituirea noului Consiliu Local, respectiv Consiliu Judeţean.

3089 vizite
Distribuie pe