Locale Altele
Luni, 27 Septembrie 2021
Luni, 27 Sept 2021
Bazinul de la Tabere rămâne deschis pentru pensionari
Prefectura Satu Mare  - Miercuri, 27 Iunie 2012

La iniţiativa prefectului Eugeniu Avram, miercuri a avut loc o nouă întâlnire pe tema funcţionării bazinului cu apă termală din incinta taberei şcolare din municipiul Satu Mare.

 

La discuţii au participat primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport, Alexandru Contraş, preşedintele Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice Satu Mare, Mircea Marian, şi şefi de servicii din cadrul Instituţiei Prefectului.

 

Având în vedere solicitările formulate în mod repetat de reprezentanţii pensionarilor, dar şi incapacitatea DJTS de a asigura resursele umane şi financiare pentru asigurarea funcţionării acelui bazin, prefectul Avram şi primarul Dorel Coica au propus câteva soluţii temporare, astfel încât să nu se întrerupă accesul persoanelor vârstnice la bazin.

 

Preşedintele CJPV a agreat soluţiile propuse şi a anunţat implicarea în tot ceea ce înseamnă accesul şi utilizarea bazinului de către persoanele care nu au posibilităţi financiare pentru a merge în alte zone de agrement.

1258 vizite
Distribuie pe