Locale Altele
Miercuri, 3 Iunie 2020
Mie, 3 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poştaşii pichetează vineri Prefectura
Prefectura Satu Mare  - Marti, 14 August 2012

Prefectul Eugeniu Avram l-a invitat marţi la o discuţie pe preşedintele Filialei Satu Mare a Sindicatului lucrătorilor poştali, Trandafir Tripon.

La întâlnire au mai participat şefa Oficiului Judeţean de Reţea Poştală Satu Mare, Niculina Cristea, şi şefa Serviciului de monitorizare din cadrul Instituţiei Prefectului, Ramona Antonescu.

 

Principala temă pe care s-au axat discuţiile a reprezentat-o nemulţumirea sindicaliştilor în legătură cu măsurile de reorganizare ale C.N. Poşta Română SA decise de conducerea centrală, acuzată de superficialitate şi lipsa unei evaluări reale corecte a situaţiei din teritoriu, precum şi eşuarea negocierilor privind stabilirea setului de măsuri ce vor fi luate în companie pentru redresarea economică.

 

Liderul sindical a afirmat că multe din măsurile anunţate de conducerea companiei nu ţin seamă de aspecte de ordin economic dar mai ales social, cei mai afectaţi urmând să fie lucrătorii poştali din mediu rural, ale căror norme salariale se vor reduce cu 50 la sută însă păstrându-se acelaşi volum de muncă

 

Prefectul a ţinut să precizeze că prin această întâlnire a dorit să se informeze despre problemele cu care se confruntă angajaţii sătmăreni din domeniul poştal, să îi asigure de totala disponibilitate pentru a-i sprijini în cadrul prerogativelor conferite de lege.

 

Prefectul a mai afirmat că respectă dreptul sindicaliştilor de a protesta însă doreşte ca acţiunea de protest de la Satu Mare din data de 17 august, inclusă în calendarul stabilit la nivel naţional, să se desfăşoare în mod civilizat şi fără evenimente negative, doleanţe pe care liderul sindical a promis că vor fi respectate.

712 vizite
Distribuie pe