Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Audienţe la Adrian Ştef
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Miercuri, 5 Septembrie 2012

Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef a primit miercuri in audienta opt persoane.

Cetatenii inscrisi la audienta au cerut sprijin pentru rezolvarea problemelor sociale, precum introducerea curentului electric în gospodăriile proprii, gasirea unui loc de munca, gasirea unei locuinte, ajutor pentru copiii cu handicap sau fara nici un sprijin.

 

Cel mai impresionant caz este al unei femei in varstă de 30 ani care nu are unde locui. In prezent sta langa pod si doreste sprijin din partea Consiliului Județean pentru o locuinta sociala.

 

O satmareanca a cerut sprijin pentru copilul sau in varsta de 8 ani si jumatate care are deficiente de auz. Conform legislatiei in vigoare, acesti copii beneficiaza de 12 calatorii gratuite pe an pe mijloacele de transport in comun, insa firma cu care aceasta mama se deplasa cu copilul ei nu mai vrea să asigurare transportul. In acest caz s-a dispus gasirea unui alt transportator.

 

Un alt caz este legat de o solicitare de lemne de foc din partea unei persoane care locuieste in Vetis. Starea financiara nu ii permite achizitionarea, iar pentru pregatirea pentru iarna, doamna a solicitat sprijinul autoritatilor.

 

O alta problema a fost cea a unui grup de locuitori din Amati care nu au curent electric.  Acestia solicita sprijin financiar si logistic pentru introducerea curentului pe o strada de o lungime de aproximativ 100 de metri, unde s-au construit în ultima vreme mai multe case noi.

 

O mama a venit sa ceara ajutorul presedintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Stef, pentru gasirea unui loc de munca pentru fiul sau. Acesta a absolvit facultatea, dar are un handicap la ochiul drept.

1019 vizite
Distribuie pe