Locale Altele
Vineri, 23 Februarie 2024
Vin, 23 Feb 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pompierii sătmăreni au primit căşti de protecţie de la CASCO
Veronica Hodas  - Marti, 11 Septembrie 2012

În avanpremiera „Zilei Pompierilor din România”, care va avea loc joi, firma CASCO SRL, reprezentată de Manfred Krautel, a donat 60 de căști de protecție personalului din structura de intervenție a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare. Evenimentul a avut loc marţi la sediul ISU „Someș” al județului Satu Mare.

 

știle au cel mai înalt nivel de rezistență din lume la incediu. De asemenea, casca are posibilități de adaptare la mască, lampă sau microfoane și prezintă un confort sporit pentru purtător.

 

„Noi producem căști în Satu Mare și ne-am gândit ca și pompierii de aici să aibă un echipament foarte bun. Sperăm ca toți pompierii din România să vadă că la Satu Mare se fac căști de calitate superioară” - a spus reprezentantul CASCO, Manfred Krautel.

 

Comandantul ISU Satu Mare, colonelul Iulian Burz, a dorit să mulțumească firmei pentru această donație. „Astăzi am primit o sponsorizare din partea firmei CASCO pentru completarea echipamentului de protecție, respectiv căști de intervenție. Sunt căști de performanță ridicată, față de cele pe care le avem noi în dotare, la această dată. Au sisteme de montare a lanternelor, a instalațiilor de sonorizare, microfoane, în așa fel încât să ne putem auzi la locul intervenției. În ceea ce priveşte caracteristicile tehnice, putem spune că sunt la nivel european” - a declarat colonelul Iulian Burz.

5020 vizite
Distribuie pe