Locale Altele
Marti, 20 Octombrie 2020
Marti, 20 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poliţia de Frontieră Satu Mare trece în subordinea noii direcţii de la Sighetu Marmaţiei
Leontina Volosciuc  - Joi, 13 Noiembrie 2008

Începând de sâmbătă, 15 noiembrie, activitatea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare trece în subordinea noii Direcţii de Poliţie de Frontieră de la Sighetu Marmaţiei, care a fost iaugurată astăzi.
 
Purtătorul de cuvânt al IJPF Maramureş, Iulia Utan, a precizat că noua direcţie, înfiinţată prin ordinul ministrului Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, îşi va începe oficial activitatea în data de 15 noiembrie. Noua direcţie va avea în subordine Inspectoratele Judeţene ale Poliţiei de Frontieră Satu Mare şi Maramureş.

Măsura a fost luată în contextul în care analizele de risc şi studiile privind infracţionalitatea realizate atât la nivel naţional, cât şi regional, au relevat o creştere a faptelor infracţionale transfrontaliere la graniţa româno-ucraineană după aderarea României la UE. Structura va avea în responsabilitate peste 260 de kilometri de frontieră româno-ucraineană.

Şeful Direcţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei a fost numit comisarul de poliţie Ion Pop Rapidu, fostul şef al Direcţiei Rădăuţi, iar director adjunct a fost numit Ioan Cozma.

Tags: politia frontiera  directie  sighetu marmatiei  
7168 vizite
Distribuie pe