Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primăria ar cumpăra cinematograful Popular, dar nu ştie de la cine
Florin Răchitan  - Luni, 15 Octombrie 2012

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica a convocat luni dimineaţa o întâlnire cu reprezentanţii grupurilor politice din Consiliul Local Satu Mare. La întâlnire au mai participat viceprimarul Marcela Papici şi şefa Biroului pentru Proiecte cu Finanţare Europeană din cadrul aparatului de specialitate al primarului, Andrea Koncz.


Subiectul discuţiei a fost analiza spre soluţionare a situaţiei clădirii fostului cinematograf Popular, pentru care Primăria îşi anunţase anterior intenţia de a o achiziţiona, aceasta fiind o condiţie necesară pentru a obţine finanţarea europeană în urma căreia va intra în reabilitare totală, pe baza unui proiect depus împreună cu administraţia publică din oraşul înfrăţit Nyiregyhaza.

 

Problema este că până în momentul de faţă, societatea care se declară proprietară de drept a clădirii, Urania SRL, nu a depus la primărie documentaţia completă din care să reiasă acest fapt.
 


În concluzie, reprezentanţii administraţiei publice a municipiului Satu Mare au solicitat societăţii Urania SRL prezentarea tuturor dovezilor de proprietate pentru întocmirea documentaţiilor necesare cumpărării imobilului, urmând ca acest lucru să fie propus spre aprobare în plen în următoarea şedinţă a Consiliului Local.

1399 vizite
Distribuie pe